Ei, en asu enää kotona, tai siis siellä kotona, missä asuin vielä päälle viikko sitten. Kyllä, omat huonekalut on vielä siellä omassa huoneessani, mutta käyn siellä enää pari-kolme kertaa viikossa ja silloinkin ainoastaan hakemaan jotakin tavaroita tähän nykyiseen asuntoon. Tämä tilanne ei ehkä ole kaikista selkein ja on ihmisiä, jotka eivät ymmärrä miten voin asua kämpässä, jossa asuu yksi (miespuolinen) tuttu, jota en ole edes kovin pitkään tuntenut. Jos joku muu muuttaisi samalla tavalla, epäilisin varmasti järjestelyn kestävyyttä, mutta kun tämä juttu tuntuu niin hyvältä ja oikealta. Tällä hetkellä en todellakaan kaipaa seurustelusuhdetta, eikä monikaan mies varmaan hyväksyisi että asun toisen miehen luona. Tietenkin mieli voi jossakin vaiheessa muuttua, mutta tällä hetkellä tämä tilanne on aivan täydellinen. Rakastan tätä asuntoa ja vaikka olen ollut täällä vasta päälle viikon, tämä on ehdottomasti enemmän oma koti kuin se edellinen, jossa asuin kuitenkin 7 vuotta.

 

Pieniä tunnelmakuvia kämpästä. Täällä on aivan ihanaa polttaa kynttilöitä.

 

Varsinkin kipeänä tuo tee on ihan parasta! Ja ehkä kätevintä valmistaa: mukin pohjalle pari-kolme teelusikallista tee"purua", päälle kuumaa vettä ja valmista! Ei tarvitse haudutella teepusseja, eikä mitään. Itse laitan sekaan hieman maitoa ja juoma on aivan täydellistä. En olisi uskonut pitäväni yrttiteestä, mutta tuossa on mukava minttuinen maku, josta en voi olla pitämättä.

 

Työpaikalla myytiin aivan valloittavan ihania kasveja hintaan 1.95€, joten pakkohan sellainen oli adoptoida ja samalla etsiä sille nätti ruukku. Kasvin nimeksi tuli Rölli, kyllä tuo hieman sen näköinen onkin. Ja vieressä KodinYkkösestä löytynyt söpö karkkipurkki värikkäine sisältöineen. Katsotaan vain kuinka pitkään tuo purkki pysyy kiinni.

 

Voi olla, että välillä ostelen kaikkea ihan tarpeetonta vain sen takia, koska jokin on niin suloista tai ihanaa ja tämänpäiväinen hankinta oli juuri sellainen. Nimeltään Jääkaappirunous, elikä paketti, joka sisältää 510 sanaa tai kirjainta ja joita voi lätkiä jääkaapinoveen ja muodostaa vaikka minkälaisia lauseita tai runoja.