Tänään siis alkoi pitkästä aikaa tanssitunnit. Nyt en sitten malta odottaa ensi viikkoon :D Tunnilla soi yksi hyvä biisi (tosin kaikki olivat ihania) ja sanoin kaverille, että minulla on se koneella. Ja nyt en enää löydä sitä, koska en edes tiedä sen nimeä. Yritän epätoivoisesti metsästää sitä jostakin...

Ollessamme pukuhuoneessa vaihtamassa vaatteita, juttelimme musiikeista ja satuin siinä hoilaamaan yhden biisin kohtaa "Rumba samba mambo..." Tietenkin juuri sillä hetkellä pukuhuoneen ovi avautui ja opettaja astui sisälle. Kirosin itseäni ääneti. Luulen ettei hän kuitenkaan kuullut sitä, koska alkoi vain sanomaan jotakin, että minun täytyisi parantaa ryhtiäni :D Tai sitten kuuli, mutta ei vain viitsinyt sanoa mitään. Kotimatkalla oli kyllä sitten hauskaa!

Jos haluatte kuulla tuon loistobiisin, se löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=KwIiycXb_oc Tuo nyt on vähän tuollainen, ei tosiaan parhaasta päästä musiikkejamme :D Mutta, ainakin hauskaa on tanssia tuohon.

Ja miksihän aina höpötän tanssista ja kaikesta muusta turhasta? Kyllä tänne niitä piirroksiakin ilmestyy, sitten kun saan jotakin aikaiseksi. Olen ollut todella laiskana, myönnän.