Jepjep, elikäs tänään olis luvassa tällaista:

Innolla odottelen jo iltaa, Enriquea tietenkin kuunnellen ja fiilistellen. Olisi kyllä tehnyt mieli sinne ihan eturiviin, sieltä olisi nähnyt niin hyvin, mutta kun mennään kaverin kanssa, niin mennään sinne sivulle istumapaikoille. No, hyvät paikat nekin kyllä ovat, niistä onkin jo kokemusta muutaman keikan verran.

 

Uusin ihastukseni, purkkiananakset. Näitä tulee päivän aikana syötyä kaksi purkillista, sekä aamu- että iltapalalla vaniljajogurtin kanssa. Onkohan ananaksen liiallisella syömisellä jotain muita haittavaikutuksia kuin mahdollinen nopea kyllästyminen?

 

Viime viikonlopun viettoa, kulta katseli sängyllä puhelimestaan jotakin animea, kun minä makoilin vierellä lukemassa. Pian kuitenkin alkoi väsyttää ja nukuin siinä tuota kultaa vasten noin tunnin. Oli kyllä parhaat päiväunet pitkään aikaan!

Hmmh, mittasin äsken kuumeen ja jossakin on nyt vikaa, joko minussa tai tuossa mittarissa. Se nimittäin näyttää 34.82. Olo on vähän ehkä sellainen lämpönen, mutta eihän noin alhainen luku ole enää edes normaali...? Taidanpa mitata hetken päästä uudestaan, josko tuo olisi vain jokin tilapäinen häiriö.

// No nyt tunnin päästä tuosta edellisestä mittasin uudestaan ja näytti "jo" 35 astetta. Normaalihan siis itselläni on päälle 36. No, eipä voi mitään, olo kun ei kuitenkaan ole tuon mukainen.