...enkä sitten osaakaan kirjoittaa yhtään mitään :D

No jos sitä vaikka aloittaisi päivittämällä kuulumisia. Eli hyvää kuuluu, kiitos kysymästä. Tällä hetkellä lomailen, mutta opiskelu jatkuu taas tuossa elokuun alussa. Valitettavasti... No mutta, pääsin sentään opiskelemaan juuri sitä alaa kuin halusinkin, eli kuvataidetta.

Tanssin parissa menee paremmin kuin osasin odottaa. Pari on vaihtunut ja kohta pääsemme kurssille oppimaan. Kisoja olisi luvassa jo nyt syksyllä, mutta ei ole vielä varmaa olemmeko menossa.

Ensi lauantaina menen töihin viimeistä kertaa. Todella, todella haikeaa. Hmm, miten sen nyt sanoisi. Sanotaanko näin, että en olisi voinut kuvitella tuota parempaa työpaikkaa. Vaikka välillä tuli valitettua, että ei jaksaisi, väsyttää, tylsää, ynnä muuta ynnä muuta, olen viettänyt siellä niin monta onnellista hetkeä, että ah. (Kiitos paljon baddis, sinun ansiostasi latailin muutaman Juha Tapion biisin. Ne ei ole parhaita kuunneltaviksi muutenkin jo haikealla fiiliksellä...) Täytyy jonkinlainen kortti väsäillä tuolle työporukalle, en vain ole saanut mitään järkevää ideaa vielä :/ Äh, ei tästä nyt saa tämän enempää irti.

Siinä edellisen parin kanssa tangoa...

muokattu.jpg?t=1217367423