Heippa. Tarkoituksena oli tehdä teille (tai itselleni, miten vain) oikein hieno Wii:n tanssipelipostaus. No, idea oli hyvä, mutta toteutus ei onnistunut, en siis saanut tarpeeksi kivoja kuvia kyseisestä pelistä. Se jää siis odottelemaan parempia aikoja. Jotenka tällä postauksella ei ole mitään teemaa nyt, mutta yrittäkää jaksaa lukea, tai vaikka edes katsella kuvia.

 

Alilämpö on tuttu "kaveri" jo pidemmältä ajalta, mutta kyllä se aina on päälle 35 ollut, nyt vähän alkaa jo epäilyttää koko laitteen toimintakunto. Eilen oli vielä päälle 39 astetta ja silloin olo oli monta kertaa pahempi kuin nyt. Jotenkin vain tuntuu turhalta jäädä tänään pois töistä, kun pystyn kuitenkin istumaan tässä koneen edessä ihan normaalisti (sängyllä kuitenkin), kun eilen vain makasin ihan raatona. No, kyllä sen kunnon huomaa, kun tästä nousee ylös ja lähtee kävelemään...

Ostin tiistaina pitkästä aikaa uuden kynsilakan. Kaikki edelliset kun on jo sen verran vanhoja, että ne pitäisi jo raaskia heittää pois, mutta kun... ei vaan raaskisi. No, ostin nyt siis tällaisen Lumenen Natural Coden ja kyllä, ihan tarkoituksella tuollaisen hyvin kuultavan ja huomaamattoman. Töissä kynnet eivät saa olla värikkäät, joten tämä on aikalailla täydellinen lakka, jolla saa edes hieman siisteyttä ja kiiltoa näihin kynsiin. Huomatkaa ovela kynsien piilotusyritys, eivät tosiaan vieläkään ole toipuneet niistä geelauksista ja sen takia todella heikot ja katkeilevat.

 


Tälle kuvalle jaksan nauraa vieläkin. Syötiin viikonloppuna tuossa pihalla ja kissan piti tietenkin käydä kurkkaamassa, mitä hyvää me oikein salattiin siltä. Ei tuo saanut siitä mitään, joten hyppäsi toiselle pihapöydälle ja kieräytti itsensä kerälle siihen. Ja tuosta suunnasta näytti vain epämääräiseltä möykyltä.