Löysin ehkä mielenkiintoisimman kaupan ikinä. Nimi on Paperikuu ja se sijaitsee (ainakin se missä eilen käytiin) Lahden ABC:llä. Nettisivujen mukaan se on lahja- sisustus ja paperitavaroiden erikoisliike. Ensi silmäyksellä näytti siis pelkältä krääsäkaupalta, mutta kun alkoi kierrellä ja tutustua tavaroihin, sieltä löytyi paljonkin kaikkea, mitä olisi tahtonut ostaa mukaansa. Hyllyt olivat lattiasta lähes kattoon asti aivan täynnä tavaraa, varmasti todella paljon jäi vielä näkemättä. No, pakkohan sieltä oli jotakin ostaa mukaan ja sain rajattua tuon määrän kolmeen pieneen tavaraan.

Ensin pientä yksityiskohtaa...

 

Sitten itse ostokset. Eli nuo kaksi taaimmaista tuollaisia seinälle kiinnitettäviä tauluja ja tuo ensimmäinen nyt vain oli aivan pakollinen, heti kun näin sen, tiesin että se lähtee mukaan. (Hinta 5,80€) Sen sijaan tuota punaista (5,90€) mietin jonkun aikaa, sillä ainakaan tällä hetkellä se ei sovi sisustukseeni. Haaveenani on kuitenkin vielä joskus sisustaa huone aivan eri tavalla kuin tämä nykyinen ja siihen huoneeseen tuo taulu sopisi mielikuvissani täydellisesti. Ehkä tyhmää ostaa tuollainen nyt jo pyörimään tänne, mutta ajattelin, että jos en enää uudestaan löydä samanlaista, täytyyhän se heti ostaa.

Kolmas tavara oli oikeasti jopa hyödyllinen. Sen lisäksi siis, että se on erittäin söpö. Tuollainen pieni puinen purkki, jossa voi säilyttää teepussit. Tuotakin tosin tulen tarvitsemaan vasta sitten, kun muutan täältä pois, mutta onpahan taas jotain (mitä ilman ei toki voisi elää) valmiiksi hankittuna.