Olinpa tänään Kouvolassa :D Kävinpä katsomassa lattarien SM-kilpailut. Ennen varsinaiselle salille seikkailemista kävelin kaverin kanssa Kouvolan kävelykadulla.

Keskustelimme siinä jotakin, miten aina onnistumme törmäämään erääseen tiettyyn tyyppiin jokaisen nurkan takana. Noh, mitenkäs kävi.

Kaveri: *tökkää minua kylkeen* Jussi Väänänen.

Minä: *aivot yrittää tajuta, mitä juuri sanottiin ja katsoo ympärilleen* *näkee Jussin kävelevän vastaan ja katselevan ympärilleen* *yrittää muistaa miten hengitettiin*

Jussi kävelee ohi ja tuijotan ihmeissäni perään. Miten ihmeessä voitiin tavata Jussi keskellä Kouvolaa? No, oli kuitenkin päivän kohokohta :D Ei tälläkään reissulla vielä päästy juttelemaan hänen kanssaan, mutta ehkä vielä joskus... Muita "julkkiksia" tuli myös nähtyä, Katja Koukkula, Helena Ahti-Hallberg, Mikko Kaasalainen, Adrien Fitori ja Jukka Haapalainen. Taisi se Sutukin siellä istuskella.

Tällä kertaa en ottanut salakuvaa Jussista :D

Kuvassa tuomarit, Helenakin se siellä.

tuomtuom.jpg

Päivässä kamalinta oli, kun ensimmäinen erä champion-tanssijoita astui lattialle, musiikki alkoi ja tanssijat alkoivat tanssia. Musiikki pysäytettiin ja parien numerot kuulutettiin kertaalleen, yksi pari puuttui. Pyydettiin paria 225 saapumaan paikalle, ei tapahtunut mitään. Jatkettiin tanssimista. Kun viimeinen erällinen championeja asteli lattialle, tajusimme, että juuri hän, jonka takia olimme matkustaneet junalla tunnin Kouvolaan, ei ollutkaan tanssimassa. Great. Moni tanssi meni ohi, kun olimme niin pettyneitä ja tietenkin pelkäsimme, että oli tapahtunut jokin onnettomuus. Yritimme päästä tapahtumasta yli ja keskittyä muiden kilpailijoiden tanssimiseen. Kyllä siihen vähitellen pystyikin keskittymään, tosin aina välillä tuli sellainen tunne, heidänkin pitäisi olla nyt tuolla tanssimassa. Ja varsinkin sitten, kun ihmiset palkittiin ja he nousivat palkintokorokkeille. Siellä hekin olisivat olleet. Kisojen jälkeen selvisi, että parin kummallakaan osapuolella ei ollut hengenhätää, onneksi :)

Kuvassa champion-voittajat Joonas Piippola ja Katri Mäkinen.

winners.jpg

No, tunnelma oli joka tapauksessa mahtava ja oikea pari voitti (uusivat voittonsa). Oli hauskaa ja seuraaviin SM-kisoihin mennään, vaikka ne pidettäisiin Oulussa :)

Ja ostin uuden tanssimusiikkilevyn, maksoi 30€, mutta on joka sentin arvoinen <3

Kuvassa senioreiden luokan voittajat, Petri ja Ulla Järvinen. Tanssina paso doble.

500pasoo.jpg

Kaikki kuvat by me, sen takia laatu kökkii :/ Mutta tuolla asetuksella kaikki koivet ja kintut eivät ole ihan heilahtaneita, mieluummin siis rakeisuus.