www.tunteella.fi

Aivan ihania koruja! Tekisi mieli ostaa tuolta itselle kaikkea ihanaa ja tietysti omalle kullalle jotakin :) Tosin ehkä tuollaiset "You're my love"- sormukset on vähän liian lässyjä miehelle :D Hmm, mutta entä jos ostaisi tuolle vain jonkun yksinkertaisen rannekorun, esim. tämä on ihan kiva:

 

 

Yllätyin kerran, kun lähdettiin ulos, niin tuolla oli joku ranneke kädessä. Minä kun luulin, ettei herra käytä koruja ollenkaan. Nyt kyllä tekisi mieli tilata tuo (ja samalla tosiaan itselle jotakin :D), mutta kun lupasin, etten tuhlaa nyt ollenkaan. Mutta! Mitä tuhlaamista tuo nyt olisi, jos poikaystävälle ostaa ihan pienen lahjan. Tuo itse kun osti minulle ystävänpäivälahjaksi sormuksen. Sain itse kyllä valita sen ja tämä tuli valittua niistä ihanista valikoimista:

 

Hui, näyttääpäs sormet aika pelottavilta tuossa kuvassa. Mutta siis kun tuo piti salaisuutena sen, että mitä oikein hankkii lahjaksi, niin paljasti vasta sitten, kun kaarsimme korukauppaan päin. Tosin olin jo arvannut, että tuo aikoo ostaa sormuksen, oli se sen verran läpinäkyvää :') Sanoin siinä sitten vitsillä jotain, ai että niin sen kihlasormuksen nyt ostat? Tuo vastasi, että en, ei vielä sitä :)