Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt, että voisin valmiiksi ostella perustavaroita, joita tarvitsen sitten, kun muutan omilleni täältä. Tuo muutto tulee tapahtumaan aikaisintaan puolen vuoden päästä, kun tiedän elämäni suunnista hieman enemmän, mutta parempi kai olla ajoissa (kerrankin!). Voin vain kuvitella sitä tavaramäärää, joka pitäisi ostaa heti muuton jälkeen.

Tässä huoneessa on nyt siis kaikkia perustavaroita, sänky, pöytä, pari kirjahyllyä, lamppuja (kaksi kattolamppuakin), iso peili ym. Nytpä siis ostin sellaista, jota täällä ei vielä tarvitse ja jotka täytyy vain tunkea johonkin kaapin perälle.

Neljä kukkalautasta, ihan sellaisia perus leipälautasen kokoisia ja muovisia. Ihanan kevyitä ja söpön värisiä. 3 pienen pientä käsipyyhettä ja päällä vielä joskus aiemmin ostettu suola&pippuri sirotinsetti. Melko arvokas, mutta oli aivan pakko ostaa.

 

Neljä violettia kuppia (en tiedä mihin tarkoitetut, itse käyttäisin murokuppeina) sekä neljä lautasta, jälleen varmaan leipälautasina. Näihin kaikkiin meni siis yhteensä 17€ (plus sirottimet 14€), joka ei mielestäni ole kovin paljoa.

Lupaan, että ostan joskus vielä muutakin väriä kuin violettia...