Tänään tuli käytyä kaupungilla (ei tässä kotikaupungissa) hoitamassa asioita ja pitihän se poiketa nykyiseen lempivaatekauppaani, eli sellaiseen kuin Basaari. Intialaisia vaatteita, intialaista musiikkia taustalla sekä intialainen myyjä. Yleensä en ole kovin innoissani erikoisista ulkomaisista vaatteista, mutta tuolta löytyy myös sellaisia nättejä, vain hieman erikoisia paitoja, joita ei varmasti ole jokaisella vastaantulijalla. Siksipä sieltä tarttuu aina jotakin mukaan, nytkin siis kaksi paitaa.

 

ja

Näistä ehkä pystyy päättelemään hieman värimieltymyksiä, vaikka tuosta jälkimmäisestä katselin myös mustaa ja harmaata versiota. Ainiin ja siis ensimmäinen maksoi 15€ ja toinen 25€. Tuon ensimmäisen mukana tulivat nuo täysin irralliset korut, joita tuskin pahemmin käytän. Ne päätyivätkin heti kotona roikkumaan erään ikkunan "kahvasta", johon olen kaikenlaista muutakin tuollaista roikkuvaa juttua kerännyt.

Viime viikonloppuna ostin itselleni myös aurinkolasit, vaikka en ole aiemmin sellaisia edes käyttänyt. Hetken totuttelun jälkeen ne alkoivat jopa tuntua mukavilta. Suurimmassa osassa niistä laseista tuli ihan kärpäs-fiilis, mutta näissä onnistuin välttämään sen.

 

Äh, olisi kivaa, jos olisi vähän enemmän jotakin jänniä kuvia julkaistavaksi, mutta ei. No, jospa sitä kesällä tulisi kuvailtua enemmän.