Kohta alkavat taas Euroviisut... Vasta Lordin voiton jälkeen aloin kunnolla seuraamaan niitä ja sittenhän vasta hurahdinkin niihin aivan kunnolla! Viime vuoden viisuista löysin tämän hetkisen lempibändini, jonka jopa pääsin näkemään livenäkin. Olisi hauskaa, jos tänä vuonna kävisi samalla tavalla. Tosin olen jo kuullut joitakin Euroviisuosallistujia, eikä yksikään sykähdyttänyt. Tosin tajusin Dima Koldunin ja Work your magic:n ihanuuden vasta myöhemmin, taisi olla vasta Euroviisujen jälkeen.

Toivoisin, että Cristal Snow pääsisi edustamaan Suomea (baddis, jos satut lukemaan tätä, luin jostakin, että näin toivot sinäkin :)). Hänen kappaleensa on englanniksi, joka on hyvä, sillä suomenkielisillä kappaleilla ei viisuissa pärjää. Lisäksi jopa pidin biisistä jonkin verran, toisin kuin yhdestäkään muusta. Ja bonuksena Cristal ei ole aivan perinteisen näköinen, aivan kuten Lordikin. Mutta toisaalta hän ei ole liian erikoinen, kuten mielestäni viime vuonna se yksi edustaja, jonka nimeä tai maata en muista. Se kävelevä palmu, muistatte kai hänet. (Kuva on itseotettu)

DNash018.jpg

Mutta jottei teidän tarvitse tuijotella häntä ja hänen ylilyhyttä hamettaan, voitte kiinnittää huomionne näihin "espanjalaisiin poikiin", kuten äitini heitä kutsuu, ja heidän mahtaviin ilmeisiinsä! (Myöskin itse otettu kuva, älä ryöstä ilman lupaa)

pieniiii.jpg