Mikäs sen parempi syy siivota huone, kuin huonepostaus blogiin! No, myönnän, lähinnä vain siistin paikat ylimääräisistä tavaroista, en jaksanut (vielä) imuroida tai pyyhkiä pölyjä. Siispä, astutaan sisään:

 

Huoneen ovessa asiallinen varoituskyltti.

 


Näkymä huoneeseen astuttaessa. Kerron tässä vaiheessa, että huoneen väriteeman on valinnut minä itse, 7 vuotta sitten. Seinät ja boordi siis ovat mitä ovat, mutta ihme kyllä pidän niistä vieläkin, vaikken välttämättä seuraavaan asuntoon samanlaisia enää hankkisi.

 


Siitä kun hieman vilkaisee oikealle, näkyy huoneeni rakkain pääty.

 

Ja sänky kokonaisuudessaan. Kun avasin tuon päiväpeiton paketistaan (tilasin netin kautta), kauhistuin, kuinka se ei ollutkaan sen värinen kuin olin luullut. Silloin se näytti aivan liian viininpunaiseen vivahtavalta, mutta nyt en enää huomaa siinä mitään vikaa. Tosin tässä kuvassa se näyttää violetimmalta kuin oikeasti on.

 

Huoneessa pääosassa ovat kuitenkin kirjahyllyt, jotka alkavat uhkaavasti täyttyä ostaessani yhä vain lisää ja lisää kirjoja. Haaveissa on oma kirjastohuone ja tällä hetkellä kirjoja on kertynyt 109 (kyllä, pidän niistä kirjaa). Tässä kirjahyllyssä on vielä siis yksi hylly alhaalla, mutta se on suurimman osan ajasta kahden yöpöytäni takana piilossa. (Kuvaa klikkaamalla näet sen isommassa koossa)

 

Tässä toinen kirjahylly, jonka päällä mm. (luultavasti sodassa) veistetty puinen rasia, jossa säilytän korvakoruja, pääkallorahalipas, sekä nalle, jonka muistaakseni joskus teimme äitini kanssa. Hyllyn yläpuolella itse maalaamani taulu viime vuodelta, sekä lahjaksi saadut kehykset, jotka sopivat siihen melkein täydellisesti.

 

Sängyltä kuvattuna pöytä, peili ja liian monet ikkunat. Yleensä päivällä pidän sälekaihtimia kiinni, sillä ikkunoista tulviva valo heijastaa ihan liikaa läppärin näyttöä.

Vielä muutama yksityiskohta:

Joku on ehkä vinkannut enolleni, että pidän Elviksestä. Häneltä siis lahjaksi saatuina nämä kello ja naulakko + Elvis- muki.

 

Tällä hetkellä luettavana. Nam!

 

Yarrr. Säästölipas, jonne on jo kertynyt mukavasti pientä rahaa ulkomaanmatkaa varten.

 

Arabian karitsa, jonka sain myös enoltani lahjaksi. Tosi vanha, jostakin ullakolta löytynyt ja mahdollisesti arvokaskin? Näin ainakin eno arvioi, kun katsoi jonkun Antiikkia, antiikkia- jakson, jossa oli tuon kaltainen vanha Arabian esine. Tästä kuvasta muuten paljastuu sekin, että suurin osa kirjoistani on ostettu kirjastosta, eli niissä on vielä tuo kirjaston tunniste päädyssä.

 

Uusi lamppu, joka saatiin juuri viime viikonloppuna jopa kattoon asti. Entinen oli myös ihana, mutta roikkui aivan liian alhaalla (pitkät ihmiset kolauttivat siihen päänsä). Tässä siis iltavalaistuksessa.

Huoneessani olisi vaikka kuinka paljon yksityiskohtia, joita esitellä, mutta jääköön ainakin tällä kertaa tähän :)