Tällä hetkellä ei ole pahemmin sellaista asiaa, josta tänne kannattaisi kirjoitella ja joka ketään muuta kiinnostaisi, niin tästä tulee lähinnä kuvapostaus :) 

 

Perjantaina oli "ylimääräistä" aikaa, joten koristelin vähän kynttä. Ja siis vain tuota yhtä, en kuitenkaan ollut niin viitseliäs, että olisin jokaiseen alkanut tuollaisia väsäämään...

 

Perjantaina autosta bongattu isohko parvi muuttolintuja, mitä lie olivat. Nopeasti pieni digipokkari laukusta esiin ja kuvaamaan.

 

Pörrr. Äiti pyysi kuvaamaan kukkasissa pörrääviä mehiläisiä, halusi kuulemma uuden taustakuvan koneelleen. Itse en kyllä tuota laittaisi ihan heti taustakuvaksi, mutta mieltymyksensä kullakin.

Aivan ihana päivä, ulkona on koko ajan ollut pilvetöntä ja erittäin lämmintä ja sitten vielä kulta puhdisteli läppäristäni pölyjä sekä jotain väliaikaistiedostoja ja nyt toimii paljon nopeammin, eikä pidä niin järkyttävän kovaa hurinaa enää! Tässähän saa kaiken kuntoon, mitähän kunnostettavaa sitä keksisi sitten seuraavalle viikolle...