Tänään siis oli tanssitunti ja sain tietää siitä keskiviikkoisesta opetuksesta hieman enemmän. Opetan kahta ryhmää, alkeis- ja jatkotasoa. Opettaja kertoi tanssit ja sarjat joita minun olisi tarkoitus opettaa, tai no ehkä vain ohjata, koska he luultavasti osaavat suurimman osan sarjoista. Sain lainaksi levyllisen tanssimusiikkia, koska itselläni ei ole kovin paljoa. Varsinkaan sambaa. Noniin, olen siis jo suunnitellut missä järjestyksessä tanssitaan mitäkin ja mihinkin musiikkiin (suunnilleen). Eli kyllä tämä nyt ihan hyvältä näyttää, varsinkin kun kaveri tulee mukaan tanssimaan sinne :)

Tuo otsikon biisi onkin yksi niistä levyn biiseistä, tosi hyvä! Voin ehkä joskus laittaa tuonne musaboksiin yhden tanssibiisin, kun löysin sen. Sanokaatten, jos musiikki ei toimi! (jos sitä nyt joku haluaa kuunnella...)

Alla olevassa kuvassa Ony, espanjalaisen D'Nash- yhtyeen yksi neljästä laulajasta. Ja siis siinä musaboksissa on yksi hyvä heidän biisinsä. //edit. Ei ole enää, ei toiminut. Nyt poksissa on biisi Zorro-leffasta (jota en itse asiassa ole vielä edes nähnyt)

onycanta2.jpg?t=1195928333