Elikäs joo, tarkoitus olisi vähän elvyttää tätä erittäinkin kuollutta paikkaa. Tällä hetkellä on aikaa kirjoitella, kun on suhteellisen ruhtinaallisesti vapaa-aikaa, joka siis oikeasti pitäisi käyttää opinnäytetyön tekemiseen/viimeistelyyn sekä muiden koulutöiden väsäämiseen. Jotenka aikaa siis on :D Ensi viikollakaan kun ei näytä olevan ollenkaan tunteja koululla, tosin voisi edes parina päivänä käydä siellä mukamas-tekemässä jotakin. Huomaatte varmastikin suuren innostukseni alaa kohtaan. Ja heti eksyin jo aiheeseen, josta ei pitänyt mitään edes sanoa... Johan alkaa lupaavasti tämäkin homma.

Blogin ulkoasu on tällä hetkellä vähän mitä on, tosiaan silloin monta vuotta sitten tehty. Pitää taas muistella, miten tätä paikkaa käytettiinkään ja miten tuota ulkonäköä muutettiin. Sitten kun jaksaa.

Äh, pitikin mennä lukemaan Conlechen (tai millä nimellä nyt kutsuisinkaan... :)) blogia, jossa pohdittiin tulevaan asuntoon tarvittavia tavaroita. Muutenkin ollut niin kova hinku päästä omaan kotiin, niin johan se vain paheni. No, kunhan nyt tuon koulun tosiaan saa päätökseen, sitten koko kesäksi töihin ja siellä tienaamaan oikein kunnolla. Ja jos nyt saan jatkaa siellä ihan vakituisena, niin olisipa kunnon työpaikka varmistettuna. Se ei todellakaan vastaa sitä alaa, jota tällä hetkellä opiskelen, mutta minkäs sille voi, kun viihtyy töissä niin hyvin, ettei paremmasta väliä :)

Uhh, pystyisin kirjoittamaan tänne vaikka kuinka paljon, mutta jos nyt armahdan lukijat (niin ketkä?) ja lopettelen jonkun pienen kuvakevennyksen kera.

...Olipas keventävä :D Pakkasen taiteilemia kuvioita ikkunassa marraskuussa.