Oli melkoisen mahtava ylläri eilen kotiintullessa löytää pihalta punainen nätti skootteri ja saada kuulla, että se on nyt ihan oma! Tuo on siis jo erittäin vanha ja ties kuinka paljon käytetty, mutta kyllä sillä kelpaa ajella! Hieman vaihtelua pyöräilyynkin. (Pahoittelut vähän hassusta kuvasta, yritin samaan aikaan kuvata ja puhua puhelimessa)

 

Viikonlopun hieman pienempiä hankintoja tässä seuraavaksi. Kulutin hetken aikaani Sokoksella ja tietenkin sieltä lähti mukaan pari kynsilakkaa. Sormus löytyi alennuksista neljällä eurolla ja vaikka ensin kauhistelin sen isoa kokoa, olen nyt tykästynyt siihen niiin paljon!

 

Lopuksi vielä Lumenen Natural coden "keräilysarjani". Eivät välttämättä ole kaikista parhaita lakkoja ja yleensä täytyy laittaa pari kerrosta päällekäin, jotta lopputuloksesta tulee siisti, mutta itselleni ovat sopivan hintaisia sekä kooltaan pieniä. En ole varmaan koskaan käyttänyt yhtäkään kynsilakkaa loppuun asti.

 

Tänään töissä istuskelin kassalla ja muutaman kerran meinasin naureskella siinä omille jutuilleni. Joku nainen osti pehmolelukissan (harvoin sieltä ostetaan mitään leluja, pääasiassa ruokakauppa kun on). Meinasin laittaa kissan hihnalle menemään ruokatavaroiden kanssa, mutta sitten tajusin kysyä asiakkaalta, että "Laitanko kissan pieneen pussiin?" Se kuulosti itsestäni jotenkin niin hauskalta, että yritin vain olla hymyilemättä tai nauramatta. Omat jutut ne on välillä parhaita, kun tulee tahattomasti viihdytettyä itseä...

Myös erään pikkupojan jutulle naurahdin. Isänsä osti Magnumin valkosuklaajäätelön, poika (n.6v) huomaa Magnumin sydäntä muistuttavan logon ja sanoo viisaana isälleen "Tää on sydänystävällinen!" Isä siinä naurahteli ja sanoi, että eipä tuo nyt ihan sydänystävällinen taida kyllä olla... Aloin palvella seuraavaa asiakasta näiden lähdettyä ja kuulin vielä, kuinka isä selitti pojalleen mitä se sydänkuvio siinä oikeasti tarkoitti.