Oma kirjahylly on sängyn jälkeen rakkain asiani tässä huoneessa (kyllä, menee jopa tietokoneen ohi). Voiko olla parempaa tunnetta kuin se, kun saa luettua jonkun kirjan loppuun ja sitten alkaa tutkia kirjahyllyä ja miettiä, minkä kirjan sieltä seuraavaksi nappaisi luettavakseen? Itse en ainakaan tiedä parempaa.

Tein tänne joskus sen huonepostauksen, jossa esittelin kirjahyllyn, mutta pelkästään kokonaisuutena, nyt käyn sen läpi hylly hyllyltä. Selvä, jos tarkkoja ollaan, hyllyjä on kaksi, sillä kaikki kirajt eivät mahtuneetkaan tuohon yhteen korkeaan hyllyyn, joka ei ole edes kovin kauaa ehtinyt täällä lattiaa kuluttaa. Pian siis täytyy joko hankkia toinen tuollainen samanlainen, tai sitten kerralla ostaa reilusti isompi noiden kahden tilalle. No, vihdoinkin asiaan... (klikkaamalla kuvaa se aukeaa isompana)

 

Kaksi ylimmäistä hyllyä tuosta uudemmasta kirjahyllystäni on omistettu suosikkikirjoilleni. Myönnän, muutama tuolta kyllä puuttuu, mutta en ole vielä saanut järjesteltyä noita niin, että saisin aivan kaikki parhaat mahtumaan noille hyllyille. Esimerkiksi Nälkäpelin paikka olisi ehdottomasti jommallakummalla ylähyllyllä.

 

Kuten joidenkin kirjojen alalaidoista voi huomata, suuri osa kirjoista on ostettu kirjastosta. Joistakin kyseisistä kirjoista olen leikannut nuo lappuset irti, mutta siltikään lopputulos ei aina ole ollut kovin siisti, joten loppuihin olen suosiolla jättänyt nuo lappuset. Eivät ne nyt niin pahasti silmää häiritse, mutta silti vain jotenkin... Niin ja jos jotakuta kiinnostaa, nuo keltaiset sanakirjat tuolla ovat englanti, espanja, ruotsi ja ranska, eli kaikki kielet, joita joskus on tullut opiskeltua.

 

Voi kyllä, omistan melkein kaikki Surkeiden sattumusten sarjan kirjat. Nuo ovat niin loistavaa aivot pihalle tuulettumaan- luettavaa ettei paremmasta tietoa. Ja kuten kuvasta jälleen näkyy, lähes jokainen ostettu kirjaston poistosta, myös tuo ensimmäinen osa, siitä vain lappu kiskottu pois.

 

Tämä oli ennen täysin pokkarihylly, mutta sitten sinne eksyivät nuo muutamat kovakantiset Narniat (siis aivan vasemmassa reunassa). Älkää kysykö, miksi sieltä löytyy myös Animorphs- sarjaa muutaman kirjan verran...

 

Alin hylly on valitettavasti melkein kuin "hylkyhylly", sillä sen edessä on kaksi yöpöytää, eivätkä nuo kirjat pahemmin siis edes näy koskaan. Silti varsinkin Simon's cat- albumit sekä kaikki Don Rosan ankkakirjat ansaitsisivat näkyvämmän paikan.

 

Sitten vuorossa tuo toinen pieni hylly, jossa nämä kirjat (ja tuo yksi valokuva-albumi) ovat joutuneet takariviin. Niiden edessä siis nämä:

 

Ihan vasta äskettäin aloitin tuon Fullmetal- mangan keräilemisen. Ai, miksi? Eikö se olekin hieman lapsellista? No, ehkä, mutta nuo ovat niin loistavia ja niin hauskoja, että niitä voi lukea kerta toisensa jälkeen kyllästymättä. Sitä paitsi ostin nuo parissa erässä käytettyinä ja erittäin edullisesti.

 

Kaikkien noiden kirjojen lisäksi kirjahyllystä löytyy myös tämä hylly, joka siis sisältää pelejä, leffoja ja muutaman parhaan levyn. Tästä varsinkaan ei kyllä saa mitään selvää, kannattaa siis klikata tuo isommaksi, jos siitä haluaa nähdä jotain. Saattaa ehkä huomata, että tykkään keräillä paljon samaa "sarjaa", kuten kaikki Potter- pelit löytyy (uusin niistä on tällä hetkellä muualla seikkailemassa), leffat, jälleen FMA:ta, Hayao Miyazakin leffoja, muutama Lost...