Ei nyt varsinaisesti lahjoja, sillä kyllä näistä maksoin yhteensä melko paljon. Mutta silti, niin ihania juttuja on tänään saanut, että melkeinpä lahjoilta tuntuivat. Ensinnäkin tunteella.fi- nettikaupasta tilattuja koruja:

 

Juu, sormus näyttää tuossa vähän hassulta, kun on niin paksu, mutta on se oikeasti nätti, eikä maksanut kovinkaan paljoa. Tuo ranneke olisi kiva, jos olisi vähän pienempi, sillä kapeaan ranteeseeni tuo on hieman liian löysä. Katsoo nyt tuleeko sitä käytettyä. Mutta viimeinen, tuo kaulakoru on aivan rakkaus. Viime kerralla tuolta kaupasta tilatessani meinasin tilata tuon korun, mutta päädyin sittenkin toiseen. Nyt tuo oli aivan pakko tilata, enkä kyllä kadu yhtään.

Toinen "lahja" tuli kyllä ihan paperiin käärittynä:

El Corte Inglés on siis Espanjan suurin tavarataloketju. Kaverin espanjalaisen koulukaverin veli toi minulle ja kaverilleni tuolta nämä paketit, jotka siis sisälsivät seuraavaa:

 

Aivan ihanan d'Nash- bändin kolmas levy!

 

Sisältä tuo on kirjanen, jossa on paaaljon kuvia ja kaikkien biisien sanat. Olen nyt viimeisen tunnin tässä kuunnellut ja kuolannut näitä kappaleita. Kuinka sitä voikaan erityisesti tuon yhden herran äänestä tulla niin ihanan hyvä olo ja melkein kyyneleet nousta silmiin? No, osasyy tähän on se, että nämä kaikki kolme miestä ovat muutenkin aivan ihania ihmisiä, kun pari kertaa on päässyt juttelemaan heidän kanssaan heidän käydessä Suomessa. Voin yhä sanoa olevani aivan ihastunut yhteen heistä, tuohon, joka on kansikuvassa keskellä.

OBS! HUOM! Kuunnelkaa levyn ehdottomasti paras biisi No te vas a reir de mi TÄSTÄ! Ja saa kommentoida, mitä mieltä siitä olette.

Sitten vielä muutamia muita kuvia.

 

Kaksi viimeistä kuvaa ovat viime viikonlopulta, kun käytiin poikaystävän kanssa kävelylenkillä metsässä.

Nyt raaskin lopettaa loistavan musiikin kuuntelun ja raahaan itseni suihkun kautta töihin.