Iih, eilinen keikka siis ohi ja oli kyllä hieman mukavaa! Enrique näytti erittäin hyvältä jopa se lippis päässään. En ottanut sinne järkkäriä mukaan, joten jouduin kuvailemaan pienellä digipokkarillani. Tästä johtuen suurin osa kuvista on ihan pelkkää mössöä ja ainoastaan kaksi kuvaa on skarppeja, yllätys yllätys herra seisoo molemmissa kameraan selin. No okei, tämäkin näyttäisi olevan melkoista mössöä, mutta eipä voi mitään!

 

Harvoinpa ostan keikoilta mitään fanitavaraa, mutta nyt teki ihan älyttömästi mieli ostaa jotakin. Siellä oli tarjolla mm. naisten hotpantseja, toisissa luki edessä I like it! ja toisissa Tonight I'm f#%king you" (tms. en muista tarkalleen). Ja yhdessä mustassa t-paidassa edessä "Excuse me I don't mean to be rude but..." ja sitten takana tuo jälkimmäinen noista housuteksteistä. Teki mieli ostaa se paita, mutta sitten kaveri kysyi järkevästi, että missä oikein käyttäisin sitä paitaa. Hyvä pointti. Joten, vaikka sanoin alusta asti, etten mitään naamapaitaa osta, niin tämähän lähti mukaan:

Olen siis kokoa S ja tuo on kokoa L, sillä kaikki pienemmät oli jo myyty loppuun. No, toimiipahan yöpaitana jos ei mitään muuta.